domingo, 30 de abril de 2017

La plantilla de l'Hotel Don Juan de Lloret de Mar, es concentra per protestar pel tancament temporal. 29 04 2017. El company J.A. SALA explica la situació a n´aquest vídeo de YuTube als treballadors, companys, ciutadans, i mitjans...

L’hotel vol passar a ser un hotel de temporada i externalitzar alguns dels seus serveisLa FeSMC-UGT Comarques Gironines ha convocat el dissabte, 29 d’abril, de 17 a 18 hores, una concentració davant l’Hotel Don Juan de Lloret de Mar per denunciar la precarització de les condicions de treball de la plantilla.

L’Hotel Don Juan ha decidit renunciar als viatges organitzats per l’IMSERSO i passar a ser un hotel de temporada, tal com demostra que el personal de reserves no pugui acceptar-ne més enllà del 4 de novembre.

L’hotel, fins ara obert tot l’any, pretén tancar entre 5 i 6 mesos, el que suposa un clar daltabaix per a la plantilla, formada per un centenar de treballadors fixes i un centenar de fixes discontinus.
Alhora, la direcció ja ha començat a externalitzar alguns dels seus serveis, precaritzant les condicions de la plantilla en un hotel considerat emblemàtic a la Costa Brava.El company J.A. SALA explica la situació a n´aquest vídeo de YuTube als treballadors, companys, ciutadans, i mitjans...

Publicar un comentario