miércoles, 13 de mayo de 2009

V CONGRES CHTJ


































5è Congres de la Federació de Comerç, Hostaleria,Turisme i Joc de la Ugt de Catalunyatindrá lloc a Sant Hilari Sacalm ( Girona ) els dias 19, 20 i 21de Maig del 2009.
Lloc: Hotel Vilars Rurals


Mapa de Sant Hilari Sacalm [161 KB]







PROGRAMA DEL CONGRES

DIMARTS DIA 19 [2.502 KB]

DIMECRES DIA 20 [2.470 KB]

DIJOUS DIA 21 [2.485 KB]


PONENCIAS

ESTATUTS DE FCTCHTJ-UGT [105 KB]

PROGRAMA D´ACCIÓ PONENCIA BASE [114 KB]

POLITICA ORGANITZATIVA PONENCIA BASE [123 KB]







Òscar López Chamosa ha estat reelegit secretari general de la Federació de Comerç, Hostaleria, Turisme i Joc de la UGT de Catalunya, al capdavant d’una executiva paritària formada per 6 dones i 6 homes. En aquest segon mandat d’Óscar López la Federació continuarà treballant per dignificar la situació laboral dels i les professionals d’aquests sectors, principalment en l’aspecte salarial, en el marc de la campanya “Posa’t a 1.000, cap conveni per sota dels mil euros”.

Etiquetas: ,

2 comentarios:

Anonymous Anónimo ha dicho...

.. després d´haver vist l´apretada i esgotadora agenda de buffets, actes que comencen a les 11 i acaven a les 12 , visites culturalks al poble i festes amb DJ, em pregunto.
QUE ES NECESSITA PER FER-SE SINDICALISTA?

20 de mayo de 2009, 3:23

 
Blogger @RusKiiis ha dicho...

Doncs senyor anónim, el primer, primer de tot, DONAR LA CARA...

Per fer-se sindicalista cal donar la cara, PRIMER PER TU I TAMBÉ PELS ALTRES...

Per respecta, per coherència, per formalitat, per ambilitat i per valentia.

Si no dones la cara, els teus companys no t´apreciaran, no els podrás defensar, no serás d´utilitat social, i ells, els teus companys, no et podrán pas votar i confiar amb tu de cap manera...

Perqué cal coneixer que un congrés és treball,molt de treball, per uns i per altres, peró també celebració, és la festa on es cull tot el que s´ha sembrat, on els que han suat de valent gaudeixen de la retrobada i s´agermanen encara més i amb motiu dels èxits de la collita.

I perqué cal sapiguer que un congrés és el taller, on el futur s´ha de filar i filar, i on es texeix´en aquells fils que entra tots han aportat per crear la bufanda que en haurá de protegir a tots i totes, de les fredes i inclements ventades, i condicións adverses d´aquests temps que arriben i que encara han de venir, de tots els hiverns pobres i penossos, de les ments fosques, i de les persones superficials, egoïstes, i inconscients, i que no coneixen, n´hi reconeixen la feina feta i l´ha que s´ha d´anar fent.

Perqué el fet d´amagar-se en l´anónimat impossibilita ser honest, i impossibilita el producta de tota crítica sana...

Jo, contesto a aquest anónim en comptes de borrar-lo directament, tot i que se del cert, que contestar un anónim és per força absurd, és com intentar lluitar amb un fantasma...

Tot i que malgrat aixó ja és veu clara la intenció del fantasma de fer cert perjudici plenissim de cobardia i malevolença a els que si que donen la cara per dir el que pensen!!!

21 de mayo de 2009, 13:16

 

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio