lunes, 23 de febrero de 2009

Memes




Després de temps de no publicar masses cosetes en el meu blog, a causa diguem que d´uns asumptes que afectaven la meva salut per l´esquena,(una pigueta maleïda) i que ara afortunadament, ja m´han deixat com nou, tot i que de passada, ja possats, els vaig demanar als metges, (que m´andollessin a l´aspirador i fessin una liposucció), i ho van oblidar, bé no importa doncs.

Ara per celebrar-ho amb vosaltres he decit de fer un "meme" del que la Núria en diu "El set i mig" i que ella mateixa em va encomanar ja fa unes setmanetes i que encara no tenia respost, fins ara mateix que ja ho he publicat a n´el blog.

Ella, la Núria diu a n´el seu blog, que s´han d´observar unes normes, (que jo he metllavat directament del seu mateix blog), bé doncs, les normes són:



1. Incloure un vincle a la pàgina de la persona que t’invita i escriure al bloc les normes.

2. Compartir 7 fets, curiositats,... que ens vinculin

3. Convidar 7 persones, (AQUESTA NORMA JO LA VULL ALTERAR: TOTHOM QUE HI ENTRI I HO VULGUI FER JA QUEDA CONVIDAT DIRECTAMENT,

4. Fer-los saber que han estat convidats amb un comentari en el seu bloc, (AQUESTA NORMA TAMBÉ LA VULL VARIAR UNA MIQUETA: POTSER MILLOR ENVIAR PER E-MAIL AQUEST POST A 7 PERSONES, PER SI ES VOLEN SENTIR AL.LUDITS I SEGUIR-LO, ELLS MATEIXOS)..

L'Albanta, que és l'amiga blocaire que va convidar a la Núria, i que parla de set fantasies sexuals, el Veí, d'un munt de sets, la Núria , de set olors que l'atrauen, i ara jo, que de que vull parlar jo? doncs bé ara ho veureu:

---

MEMES A N´ELS MEUS ÚLTIMS 7 LLIBRES QUE HE LLEGIT I QUE M´HAN AGRADAT...!!!


1.




L´INFORME PHAETON

si la història que ens han explicat fos un engany? Qui és el senyor Contacte? Diu que m´han triat, precisament a mi, per saber. Per saber què? Què és la CCU? I qui és tota aquesta gent tan estranya? Eren tantes les preguntes que em queien al damunt, de sobte...

Tot va començar a la terrassa d´un àtic amb una trobada que semblava casual, però allà va tenir inici una aventura increïble que m´ha portat a reconstruir el fil del passat de la humanitat. Cada pas ha estat una sorpresa majúscula, cada nou descobriment un salt espectacular i cada revelació ha fet trontollar tots els meus coneixements. He dit coneixements? Potser hauria de dir desconeixements...

Després de tot el que ha passat, després del que he vist, després de tot el que he viscut, només una cosa queda clara: a partir d´ara, la meva vida mai no tornarà a ser la mateixa. I la teva? Continuarà sent la mateixa un cop hagis llegit L´Informe Phaeton? Vés amb compte, perquè també per a tu, potser, mai més res no serà igual.


Tu també has estat escollit per saber.

---


2.



NO DONEU VÀLIUM AL GAT

Aquesta obra és un aiguabarreig d'històries populars, refranys, disbarats i ximpleries. Aquí aniran de Vladimir Putin al rector de Vallfogona passant per la Guerra de Cuba, el campanar de Gandia, l'origen de la calba de Sant Pere i digressions diverses sobre la ramaderia ovina. També sabran l'angúnia que feia veure en Canuto de Castellterçol decapitat, quins són els efectes que produeixen les hormones que segreguen les glàndules suprarenals, perquè van assassinar el Pare Etern, què li passava al porc de Sant Antoni i com s'enterren els morts a Port-au-Prince.


---

3.



L´OMBRA DEL VENT


Una matinada de 1945, un noi és acompanyat pel seu pare a un indret misteriós amagat al cor de Ciutat Vella: El Cementiri dels Llibres Oblidats. Daniel Sempere hi troba un llibre maleït que canvia el rumb de la seva vida i l’arrossega a un laberint d’intrigues i secrets enterrats a l’ànima fosca de la ciutat. L’Ombra del Vent és un misteri literari ambientat a la Barcelona de la primera meitat del segle XX, des de les últimes esplendors del Modernisme a les tenebres de la postguerra.


---

4.



EL MAR INVISIBLE

A la darreria del franquisme, Lorenzo Alange, mestre d'escola empresonat per homosexual i per la seva lluita en favor de la democràcia i les llibertats socials, rep l'estranya petició d'un pres condemnat a garrot vil: vol que l'acompanyi en la seva última nit abans de l'execució.
El reu de mort Damián Jaramundi Expósito, el Jara, exboxejador i perdulari sense escrúpols, està acusat del doble i brutal assassinat de dues germanes, una d'elles discapacitada. Mentre s'apropa l'hora del botxí, o potser la de l'indult, ambdós homes rememoren les seves vides en una intensa i agònica matinada plena de revelacions. Entre l'esperança i la por, descobriran inquietants afinitats, però despertaran dolorosos fantasmes. Confessions, secrets.

---


5.



EL JOC DE L´ÀNGEL


La propera vegada que vulguis salvar un llibre, no et juguis la vida... Et portaré a un lloc secret on els llibres mai moren i on ningú pot destruir-los.


---

6.



A CAVALL PER CATALUNYA


El món dels cavalls, al nostre país, gaudeix d’una tradició molt antiga i completa basada en una relació estreta que comporta, per exemple, l’existència de races autòctones pròpies, com el guarà català o el cavall cerdà. Malgrat això, hi ha una gran mancança de bibliografia sobre el tema en la nostra llengua, exceptuant un parell de notables excepcions. Amb aquest llibre l’autor pretén ensenyar els fonaments bàsics de tenir un cavall i compartir rutes i presentar unes quantes propostes concretes d’excursions, perquè tothom pugui veure que no és tan difícil, ni tan car, que és un esport assequible a tots i que ens portarà moltes gratificacions. La segona part del llibre la conforma un seguit d’excursions per tot Catalunya, una per Andorra i una altra per Menorca, amb informacions sobre la comarca, la seva orografia o aspecte natural, i la indicació de les hípiques existents que sempre marcaran la sortida i l’arribada dels itineraris proposats. La tercera part de l’obra és una mena d’agenda comentada amb un seguit d’adreces, llocs web, dates i llocs interessants per a tothom a qui li agradin els cavalls.



---


7.



MARINA

A la Barcelona de 1980 Óscar Drai somia despert, enlluernat pels palauets modernistes propers a l'internat en el qual estudia. En una de les seves escapades coneix Marina, una noia audaç que comparteix amb Óscar l'aventura d'endinsar-se en un enigma dolorós del passat de la ciutat. Un misteriós personatge de la postguerra es va proposar el major desafiament imaginable, però la seva ambició el va arrossegar per sengles sinistres les conseqüències del qual ha de pagar algú encara avui.





***



JO COM QUE M´AGRADA FER LES COSES A LA MEVA MANERA, HE TRENCAT LES NORMES, L´AMIGA NÚRIA ,QUE POTSER JA HA PERDUT L´ESPERANÇA TROBAR-SE AMB EL "meme" PUBLICAT AL MEU BLOG, ELLA VA CONVIDAR-ME A FER-HO, I COM QUE L´HI DEC UNA (O MÉS D´UNA), COPETA D´UN BON VI NEGRA DEL MEU POBLE, JA SABRÀ PERDONAR LA MEVA ACTITUD. A MÉS AQUESTA ENTRADA QUE ELLA VA ENCOMENAR-ME DE FER, ARA LA DEDICO EXCLUSIVAMENT A ELLA. NÚRIA , VA PER TU!!!




DONCS ARA QUE M´HE FET PERDONAR PER LA NÚRIA , JO DESLLIURO A QUI VULGUI DEIXAR-SE DESLLIURAR PER MI, JA HE AVISAT AVANS, JO NO VULL POSSAR AQUI ELS NOMS DE LES PERSONES AFORTUNADES ALS QUE SEGONS LES NORMES ESTABLERTES S´HAURIEN DE CONVIDAR A FER EL "meme" PER TAL DE SEGUIR...



PERÓ SI QUE CONVIDO A TOTHOM QUE EL VULGUI FER PER INICIATIVA PROPIA, I TAMBÉ A LLEGIR AQUESTS LLIBRES QUE A MI M´HAN AGRADAT TANT DE LLEGIR, I QUE AQUESTS DIES DURS QUE HE PASSAT, A CAUSA D´AQUEST MEU PROBLEMA DE SALUT QUE JA HA PASSAT A LA HISTÒRIA, I QUE GRÀCIES A AQUESTS COMPANYS, AMICS DE PAPER, TINTA, I ÀNIMA, M´HAN FET PASSAR ESTONES INOBLIDABLES, I SEGURAMENT ELLS HAN INFLUIT MOLTISSIM EN LA MEVA RECUPERACIÓ...




UNA ABRAÇADA ESPIRITUAL A TOTS...!!!



***

Etiquetas: , ,

2 comentarios:

Blogger Unknown ha dicho...

Que bonic! T'has passat!Em faràs posar vermella.
Moltíssimes gràcies!
Me n'alegro molt que tornis a estar totalment actiu.
Fora pigues i visca el bon vi.
Salut!!

23 de febrero de 2009, 12:58

 
Blogger Unknown ha dicho...

Que bonic! T'has passat!Em faràs posar vermella.
Moltíssimes gràcies!
Me n'alegro molt que tornis a estar totalment actiu.
Fora pigues i visca el bon vi.
Salut!!

23 de febrero de 2009, 12:58

 

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio