domingo, 3 de agosto de 2008

Cartell d´informació per canvis normatius de Conveni, pels companys del Motel


Informació important!!!



Estimats amics i companys:

EL COMITÈ D´EMPRESA, ja ha passat còpia a l´Empresa, del conveni i les taules salarials signats, tant per la patronal del sector empresarial, com pel sindicat UGT, i que seran d´obligada aplicació ben aviat, un cop sigui oficialment publicat en el BOE.

Cal que recordeu que la normativa canvia substancial-ment en molts aspectes, també que la pujada salarial és d´un 5´30% des del mes de gener passat, amb efectes retroactius.

Per tant, recordeu que teniu endarreriments salarials que cal cobrar, però cal restar el "a compte conveni" avançat per l´Empresa en les vostres nòmines.

És per això, que tant el SINDICAT DE LA UGT, COM EL COMITÈ D´EMPRESA DE UGT EN EL MOTEL, o en DAVID PARAIRE mateix, estem a la vostra disposició per aclarir els vostres dubtes i assessorar-vos.

Mòbil: 649 71 78 16 i E-Mail: dapabru@gmail.com

Cal però, que porteu les vostres nòmines, des de maig fins a la data en que sorgeixi el vostra dubte, per poder calcular amb certesa, i demanar el pagament dels vostres endarreriments salarials, tant si no han sigut pagats, o també en cas de sorgir un error per part de l´Empresa, o/i per altres temes que puguin preocupar-vos en matèria laboral.

EL COMITÈ D´EMPRESA A LA VOSTRA DISPOSICIÓ!!!



Etiquetas: , ,

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio